Telefoonnummer

06-30035299

Email

info@acupuntuur-in-apeldoorn.nl

Openingstijden

Ma: 08-21:00, Di-vr: 08:00 - 18:00, Za: 09:00-13:00

Wat kan cosmetische acupunctuur voor je doen?

Cosmetische acupunctuur is een nagenoeg pijnloze methode om de symptomen van het verouderingsproces te verminderen. Het helpt het verbeteren van de spierspanning en de doorbloeding van de huid en onderliggende weefsels. Rimpels, zwellingen, verkleuringen, zakkende oogleden, het uitzakken van de huid in het gezichten en hals kunnen aanmerkelijk verminderd worden.

Wat zijn de effecten?

Cosmetische Acupunctuur kan het gelaat er jonger uit laten zien,  afhankelijk van het uitgangspunt. De eerste resultaten zijn al na enkele behandelingen te zien, echt duidelijke effecten treden na zo’n 5 a 6 behandelingen op. Om dit resultaat te verdiepen en te verduurzamen worden in totaal 12 behandelingen gegeven. Deze behandelingen bevorderen de bloedcirculatie naar het gelaat en door het gehele lichaam, waardoor
voedingsstoffen naar de huid worden gebracht en afvalstoffen verwijderd worden. Minuscule intradermale naaldjes worden in de rimpels aangebracht, waardoor heel lokaal de productie van collageen gestimuleerd wordt. Hierdoor wordt de rimpel precies daar waar nodig van binnenuit opgevuld! Fijne lijnen verdwijnen en diepere rimpels worden zichtbaar minder. Verbeterde spiertonus en huidspanning versterken de kaaklijn, accentueren de jukbeenderen en verminderen de dubbele kin. Verbeterde vloeistof metabolisme laat de zakken onder de ogen afnemen en liften de hangende oogleden.